Gezegdes als 'Door schade en schande wijs worden', 'Wijsheid komt met de jaren' en 'Je moet eerst leren kruipen voordat je kunt lopen' gelden ook voor jouw fitness avontuur.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sportbranche als groepsles dance- & fitness instructeur en personal trainer, hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik weet hoe je breder kunt worden en heb ontelbaar veel mensen geholpen met afvallen en fitter worden. Mensen die vooral gezonder, sterker, doelgerichter, flexibeler, mobieler, slanker & gespierder willen worden, daar deel ik graag mijn kennis en ervaring mee.

Hoe? Ik help jou om je doelstellingen te realiseren. Samen maken we een realiseerbaar fitness plan en gaan we er keihard tegenaan. Ik motiveer je, geef je peptalks als het even tegenzit, herinner je aan je doelstellingen en begeleid je door de pijn. Wat jij daarvoor moet doen? Opdagen, consistent zijn, de juiste leefstijl volgen, gezond eten, drinken en voldoende ontspanning en rust nemen. Een goede nachtrust doet wonderen voor lichaam en geest.

Als je dit leest en begrijpt, dan zitten we op één lijn en kan ik het maximale uit je halen. Neem nu contact met me op en laten we aan de slag gaan!

Come on, you can do it!

FOCUS


Focus, je richten op het bereiken van je doelstellingen, een gezonde leefstijl nastreven, intensitief en efficiënt trainen!

UITHOUDINGSVERMOGEN


Uithoudingsvermogen kun je vanuit verschillende punten verbeteren, tegelijkertijd is je mindset alles bepalend!

CARDIO


Cardio vasculaire training is noodzakelijk om je conditie te verbeteren en je overtollige vet te verbranden!

PRIVÉ- & GROEPSLESSEN


Alles is bespreekbaar, onder voorbehoud. Uiteindelijk bepalen we samen hoe we je doelstellingen gaan bereiken. Als je beter gemotiveerd wordt door anderen erbij te halen, dan trainen we in een small group. Ben je meer een lone wolf, dan train je alleen met mij.